Våre tjenester

Klubbavtale 

La oss ta vare på klubben din!

Dette er vår slogan og noe vi tilstreber å være best på. Vår erfaring og kunnskap skal komme klubbene og idrettslag til rette. Vi brenner for dette og skal alltid være best på kunnskap, service og levering. La oss håndtere at idrettsutøveren har rett utstyr til enhver tid.

Pureplay er en rullende sportsbutikk og nettbutikk, som etter avtale stiller opp hos klubber med kunnskap og veiledning. Vi stiller opp på handledager og klubbkvelder med demoutstyr og utstyr for salg, slik at klubbene kan teste ut utstyret før de bestemmer seg.

Eksempel fra handlekvelder med Pureplay: 

Da slipper dere som klubb å administrere og ikke minst veilede at alle utøvere har tilpasset utstyr. Det skal være enkelt å handel av oss og servicen er 100% - alltid!

Pureplay er en aktør som ønsker å bidra til å fremme norsk idrett. Ikke bare gjennom salg av utstyr, men gjennom kunnskap og ideer som er et løft for norsk idrett.

Pr. i dag har Pureplay skrevet avtale og levert utstyr til innebandy, håndball, volleyball, turn, friidrett, ishockey og fotball.

Siden vår oppstart har vi i Pureplay rukket å signere avtaler med klubber rundt om i hele Norge og ikke minst har vi skrevet en langtidskontrakt med Norges Bandyforbund. Dette er garantier for at vi er en seriøs aktør som vil det beste for norsk idrett.

Vi holder til i Oslo/Nittedal, men reiser rundt i hele Norge for å stille på handledager og klubbkvelder. I tillegg til at vi reiser rundt har vi inngått avtaler med lokale selgere som skal hjelpe oss med service og oppfølging av lokale klubber.

Her et eksempel på flyer når vi var på besøk hos TSI og Tromsø IBK:

Ta kontakt med vår klubbansvarlig:

Jan Magnar Ingebrigtsli
Mobil: +47 402 10 030
Epost: jmi@pureplay.no