Om Pureplay

Kort om oss i Pureplay 

Selskapet eies og driftes av Tommy Skjønsholt og Jan Magnar Ingebrigtsli, som begge har solid bakgrunn fra diverse verv innenfor norsk idrett.

Jan Magnar har en allsidig bakgrunn, er utdannet lærer og har jobbet mange år i sportsbutikk, avd.sjef i Securtias og jobbet med IT. Jan Magnar er allsidig og er ivrig på sykkel, ski, innebandy og glad i friluftsliv.

Tommy Skjønsholt har 27 års erfaring med import og salg i fra sportsbransjen. De siste åtte årene, før han startet opp i Pureplay, jobbet han som salgssjef i Salming. Tommy er genuint opptatt av sportsutstyr og på fritiden treffer du ofte Tommy i fjell eller marka med ski, stisykkel eller klatreutstyr.

Pureplay samarbeider med:

Salming leverer alt av indoor, outdoor og klubbkolleksjon. Salming er en sterk aktør innenfor håndball i Norge og internasjonalt. Flere landslagspillere i håndball, innebandy og squash bruker Salming indoorsko. Halden Topphåndball, Larvik Håndballklubb, Fyllingen Elite Håndball, Vestby HK benytter alle Salming produkter. Alle våre samarbeidsklubber har aktiv og variert barmarkstrening og her har Salming et godt utvalg av løpesko ut i fra ønsket treningsmål. 

Craft er skikkelig ekspert når det kommer til treningsklær. Innovative og populærere produkter for den sporty personen. Produktene til Craft tar deg med inn i en verden av valgmuligheter uansett nivå eller type aktivitet du brenner for. Craft levere alt innenfor en klubbkolleksjon. Sverige sitt landslag i håndball benytter seg av Craft tekstiler.

Select er markedsledende leverandør på alt av baller og medisinskutstyr. Verdens største på håndballer og leverer den offisielle ligaballen i Norge, Tyskland, Spania, Frankrike og i tillegg offisiell Champions League ballen. Select leverer også alt av Teamwear for din klubb.

Polar leverer alt av sportsklokker, pulsmålere, sykkelcomputere og aktivitetsmålere i ditt treningsarbeid.

Silva leverer hodelykter for all utendørsaktivitet.

Exel leverer alt av innebandykøller, blader, køllebager, keeperutstyr, grip osv. 

Fatpipe finsk leverandør som leverer køller, blader og tekstiler. 

Oxdog startet opp i 2011 og leverer alt av innebandyutstyr. 

Zone har alt av innebandyrelatert utstyr. 

Unihoc er et svenskt merke som startet opp så tidlig som i 1972. Leverer alt av innebandyutstyr. 

Bergo leverer alt av multisportunderlag med utmerket friksjon og meget lav slitasje. Bergo multisport finnes både for utendørs og innendørs bruk.

Swerink er markedsledende leverandør på alt av vant til idrettshaller og nærmiljøanlegg.

Pureplay Design leverer kun spesialdesign / sublimasjon hvor design og logoer blir farget inn i stoffet. Dette gjør at plaggene blir lettere, mer pustende, holder bedre kvalitet og blir rimeligere enn standard drakter som trykkes. I tillegg vil klubbkolleksjonen vi designer opp for klubben aldri gå ut av produksjon og kan suppleres i all fremtid. Her kan klubben spare mye penger sammenlignet med andre produsenter som bytter kolleksjonen hvert 2-3 år.

Pureplay design har bl.a. designet opp den nye landslags kolleksjonen til Norges Bandyforbund. 

Bildet er hentet fra VM for damer i 2019. 

Landslagsdrakten 

Teknisk treningsdress