VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi har knyttet oss opp med gode samarbeidspartnere slik at vi kan gjøre en best mulig jobb for dere.
Ønsker du å samarbeide med oss? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Willy Fauskanger – Konsulent på ungdomscamps og turneringer.

42 år, samboer og to barn.
Jobber til daglig som fengselsbetjent og innebandytrener på Wang toppidrett i Fredrikstad.

Har trent Greåkers G-17 lag i 12 år og ble norgesmester med G-15 17/18-sesongen.

Har som spiller 8 NM gull og 9 eliteseriegull. Har blitt toppscorer i eliteserien 3 ganger og ble kåret til årets spiller i 98/99 sesongen. Er mestscorende spiller i eliteserien i Norge totalt med 568 mål.

Tidligere landslagskaptein på det norske herrelandslaget med 108 mål og 55 assist på 108 landskamper. Dette er flest mål av samtlige norske landslagsspillere. Har spilt 10 verdensmesterskap med bronse i 96 som beste plassering.

Har spilt i SSL med Örnsköldsvik og tok sølv i serien og bronse i SM.

Christer Rønnmark

Christer Rönnmark – Konsulent på ungdomscamps og turneringer.

Spillere på senior nivå:
Klubblag:
96-02 Storvreta Ibk (2 år i Allsvenskan, 1 år i SSL)
02-16 Tunet Ibk  (1 Nm-guld)

Landslag:
Har spilt 3 Vm slutspill ( 2010, 12 og 14)

Trener:
Målvaktstrener på Wang Toppidrett fra 2005

Klubblag:
Div. lag på aldersbestemte

3 år som trener på Tunet Ibk damer elite (3 Nm-guld). Er trener på Tunet Ibk herrer elite

Landslag:
Målvaktstrener fra 2015

Richard Hatleskog - Pure Play AS

Richard Hatleskog – Markedsføring, branding og design

Richard har spilt Innebandy i blandt Holmlia, Vålerenga og Södertälje, han bidrar med design, foto, konsept, branding og markedsføring. Han har lagd pureplay.no og hjulpet oss med logo og brand. Har dere et spennende oppdrag eller konsept bistår han gjerne. Kontakt: epost: richard@hatleskog.com  // Mobil: 482 98 807

Bjørn Aksel henriksen - Pure Play AS

Bjørn Aksel Henriksen – Advokat

Startet som advokatfullmektig etter endt studiet den 01.08.13 i Advokatfirmaet Bytingsvik, Sterri & Rehman. Jobbet som fast ansatt fra 01.08.13 hvor en ble innvilget advokatbevilling den 01.08.15. Ble partner og medeier i firmaet den 01.08.16 hvor firmaet skiftet navn til Advokatfirmaet Sterri, Rehman & Henriksen.

Advokat Bjørn Aksel Henriksen har omfattende prosedyre erfaring som forsvarer og bistandsadvokat i straffesaker og fra ulike nemnder som Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker.

Advokat Henriksen arbeider hovedsaklig med strafferett som forsvarer og bistandsadvokat. Han har videre omfattende erfaring med saksområder innenfor barnevern, barnefordeling og utlendingsrett, især saker om familiegjenforening, asyl og utvisning. Han tar videre saker på forvaltningsrettens område og saker etter vergemålsloven spesielt for personer som lider av alvorlig spillavhengighet. Han tar også saker etter kjøps og forbrukerkjøpsloven og avhendingsloven, og forskjellige tvistesaker på kontraktsrettens området.

Henriksen spiller innebandy til daglig i Sagene Innebandy, hvor han starter som 12 åring. Videre dømte han innebandy i nærmere tjue år, hvorav 9 år var sammen med Jan Magnar Ingebrigtsli. I løpet av 9 sesonger ble paret kåret til åresdommer av lagene i eliteserien. Høydepunktene i karrieren var VM finalen for damer i St. Gallen i 2011, og bronsjefinalen i VM for herrer i Zurich mellom Sveits og Tyskland i 2013, og 6 NM finaler.