OM PURE PLAY AS

Selskapet eies og driftes av Tommy Skjønsholt og Jan Magnar Ingebrigtsli som har solid bakgrunn fra diverse verv innenfor innebandy, fotball og ishockey. Begge to har spilt i eliteserien og på landslaget i innebandy, trent lag på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå og hatt lederverv i klubber.

Tommy Skjønsholt
Daglig Leder
Mobil: +47 468 17 677
Epost: tommy@pureplay.no

Tommy har over tyve års erfaring med import og salg av sportsutstyr og har de seneste årene vært salgssjef for Salming Norge. Tommy er en utstyrsfrik og det han ikke kan om utstyr er ikke verdt å vite. Tommy har jobbet tett med produsentene og har vært med å utvikle verdens mest solgte innebandyball og testvinnere på løpesko og terrengsko.

Jan Magnar Ingebrigtsli
Forretningsutvikler
Mobil: +47 402 10 030
Epost: jmi@pureplay.no

Jan Magnar er utdannet lærer og har tidligere åtte års erfaring som idrettskonsulent for Norges Bandyforbund. Han var en av initiativtakerne til stiftelsen av Nittedal Wolves og har sittet som leder av klubben siden den ble stiftet i 2013. I tillegg til dette har Jan Magnar blitt nominert til Norges beste dommer ti ganger.

Pureplay er sikre på klubben og bedrifter får den beste kunnskapen og veiledningen på klubbkvelder og handledager. Vi er opptatt av miljø og ønsker å ha en miljøvennlig profil og vi vil ha fokus på gjenbruk og tilbyr klubbene returordning av drakter, dresser sko, køller osv.

Send oss en melding så kontakter vi dere så snart vi kan: